aA
”Microsoft” testuotojams pateikė pirmojo “Windows 2000” pataisų paketo “beta” versiją. Kaip pranešė “WinInfo” interneto svetainė, net 190 MB dydžio paketą šiuo metu gali atsisiųsti tik “Microsoft” programuotojų tinklo (MSDN) prenumeratoriai.
Iš paketo aiškinamojo rašto matyti, jog pakete daugiausia pataisų, susijusių su techninės įrangos suderinamumu, saugumu bei patikimumu. Pakete yra pataisos operacinės sistemos “Professional”, “Server” ir “Advanced Server” versijoms. “Microsoft” atstovai neatsakė į telefonu užduotą klausimą, kada paketas pasirodys viešai. Anksčiau korporacija buvo pranešusi, jog pirmojo pataisų paketo galima tikėtis vasarą. Daugelis didelių korporacijų atidėjo “Windows 2000” įdiegimą savo kompiuterių sistemose, laukdami pirmojo pataisų paketo. Tą padaryti patarė ir rinkos analizės bendrovės, pavyzdžiui, “Gartner Group” ar “The Meta Group”.
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.