aA
Naujosios sąjungos frakcijos seniūnas Gediminas Jakavonis atsiėmė kaltinimus bendrovės "Lietuvos telekomas" vadovui Tapio Paarmai (Tapijui Parmai), tačiau toliau kritikavo šios ryšių bendrovės veiklą. G.Jakavonis pareiškė neigiąs ankstesnius savo kaltinimus T.Paarmai, tačiau nedetalizavo, kuriuos iš jų.
Tapio Parma
Tapio Parma
Trečiadienį spaudos konferencijoje G. Jakavonis pareiškė neigiąs ankstesnius savo kaltinimus T. Paarmai, tačiau nedetalizavo, kuriuos iš jų.

Šį mėnesį socialliberalas buvo apkaltinęs T. Paarmą, jog prieš kelerius metus dirbdamas bendrovėje "Lattelecom" ("Latvijos telekomas"), jis viršijo savo įgaliojimus ir buvo atleistas akcininkų sprendimu.

Be to, G. Jakavonis buvo pareiškęs, kad T. Paarmai vadovaujant bendrovei "Lattelecom", su investuotojais buvo pasirašytos skandalingos sutartys dėl kurių tebesitęsia teismai.

T. Paarma praėjusią savaitę atmetė visus šiuos kaltinimus ir pareikalavo, kad politikas juos paneigtų.

Pirmadienį "Lietuvos telekomo" vadovas nusiuntė G. Jakavoniui laišką, kuriame dar kartą pareikalavo paneigti visus kaltinimus.

Trečiadienį spaudos konferencijoje G. Jakavonis apgailestavo, jog susidarė įspūdis, kad tarp jo ir "Lietuvos telekomo" vadovo yra kokių nors asmeninių nesutarimų.

Tačiau Naujosios sąjungos frakcijos seniūnas dar kartą pakartojo, jog "Lietuvos telekomas" taiko vienašališkas sankcijas įmonėms, užsiimančioms veikla, neįeinančia į fiksuoto telefono ryšio paslaugas.

Pasak jo, į Naująją sąjungą kreipėsi apie 10 įmonių, kurios patyrė "Lietuvos telekomo" sankcijas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.