aA
Bendrovė “Microsoft” sukūrė bandomąją antrojo “MS Windows 2000” operacinės sistemos klaidų ištaisymų paketo (“Service Pack” - SP) versiją. Tikimasi, kad galutinė versija pasirodys pirmajame kitų metų ketvirtyje. Antrasis klaidų ištaisymų paketas bus 99,5 MB dydžio, jame busi visi karščiausi klaidų pataisymai.
Kai kurie bandytojai jau pamatė pataisų paketo privalumus, tačiau tinklalapis “BetaNews” siūlo palaukti, kol pasirodys galutinė SP2 versija, kadangi ankstesnės bandomosios versijos nebuvo gana gerai sutvarkytos. Pakankamai drąsūs, kantrūs ir greiti galėjo atsisiųsti “SP2 Beta” versiją iš “Microsoft” tinklalapio ir pasidalinti įspūdžiais su aplinkiniais.

“Microsoft” nutraukė bandomosios versijos platinimą ir visos nuorodos, pagal kurias tariamai galima rasti pataisų paketą, neveikia. Tačiau visi bandžiusieji pataisas džiaugiasi itin greitu “Microsoft Word” veikimu ir “Internet Explorer” puslapių atnaujinimo pagreitėjimu. Kai kurie vartotojai skundėsi, kad dėl pataisų paketo sumažėjo “Internet Explorer 5.5” stabilumas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.