aA
Picų kompanijos vairuotojas, nunešęs užsakymą ne į tą butą, buvo užpultas ir sukandžiotas moters šviesiai oranžiniais plaukais, kuri taip pat pavogė ir užsakytą picą, pranešė policija.
34 metų Laura Johnson buvo areštuota po to, kai “Domino’s Pizza” darbuotojas trečiadienio naktį kreipėsi į policiją dėl užpuolimo.

Vyriškiui teko kreiptis ir į vietinę ligoninę, kur jis buvo tikrinamas nuo pasiutligės.

Moterį areštavusio policijos pareigūno teigimu, Johnson bute nebuvo rasta jokių pavogto maisto įrodymų, tačiau "tvyrojo picos kvapas".

Johnson pateikti 4-ojo laipsnio kaltinimai dėl nusikalstamo seksualinio elgesio bei vagystės.

Policijos pareigūnams vyriškis pasakojo pasibeldęs į buto duris, kurias jam atidariusi apsvaigusi nuo alkoholinių gėrimų arba narkotikų moteris. Ji pasiūlė už picą pasimylėti teigdama, kad jos vaikams reikia maisto, nes ji ką tik grįžo iš kalėjimo.

Vyriškiui atsisakius ir pasukus automobilio link, moteris įkando jam į ranką. Vėliau ji įsliuogė per šoninį langą į automobilio saloną ir kelis kartus čiupo jam už penio. Vyriškiui vargais negalais pavyko išstumti ją iš mašinos.

Keli žmonės, gyvenantys gretimame bute, buvo incidento liudininkai, pranešė pareigūnai. Vienas iš jų stebėjo pro langą, laukdamas, kol bus užsakymas pristatytas, o kitas išbėgo į kiemą, norėdamas pranešti vairuotojai, kad tai jie užsisakė picą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.