aA
Vienam iš bendrovės darbuotojų neatsargiai prasitarus, Švedijos žiniasklaidoje sumirgėjo pranešimai apie naują “Ericsson” telefoną. Įtaisas pavadintas “Mia” vardu. Jis toks pat mažas kaip ir “Nokia 8210". Prekiauti juo turėtų būti pradėta antrąjį ateinančių metų ketvirtį.
Naujasis telefonas turės “Bluetooth” sąsają, WAP 1.2 interneto naršyklę ir palaikys GPRS duomenų perdavimo paslaugą.

Paslaptingasis “Mia” išryškina “Ericsson” ateities telefonų viziją. Nebebus gaminami tokie kampuoti, dėžutes primenantys telefonai. Jų kūrimu užsiims naujas dizainerių kolektyvas, tarp kurių yra ir vienas įžymiausių Švedijos dizainerių Nikolausas Frankas. Jis yra gavęs keletą tarptautinių apdovanojimų, o elektronikos bei telekomunikacijų įrenginių išvaizdos kūrimu užsiima jau 13 metų. Darbą bendrovėje “Ericsson” N.Frankas pradės sausio mėnesį. Jau dabar nekantraujama pamatyti dizainerio darbo vaisius.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.