aA
Iš Liverpulio vaikų namų, įamžintų “The Beatles” dainoje “Strawberry Fields Forever”, pavogti dveji vartai vėliau buvo rasti metalo laužo supirktuvėje, šeštadienį pranešė Britanijos policija.
Vartai buvo rasti praėjus dienai po to, kai du vagys tiesiog kieme žaidžiančių vaikų namų auklėtinių akivaizdoje juos nuplėšė ir susidėję į furgoną išsivežė.

Plieniniai aštuonių pėdų aukščio ir dešimties pėdų pločio vartai buvo sugrąžinti namams, netoli kurių savo vaikystę praleido pats Johnas Lennonas.

Šie vartai yra labai populiarūs Liverpulį aplankančių turistų tarpe.

“Mes dar nežinome, kodėl vartai buvo pavogti, nes iš tikrųjų jie yra per daug įžymūs, kad būtų lengvai parduoti. Metalo laužo supirkėjas juos nupirko greičiausiai geros valios vedamas ir šiuo metu mums padeda nagrinėti šią bylą. Kitas žingsnis yra areštuoti vagis,” pranešė policijos inspektorius Julie Cooke’as.

“Strawberry Fields”, vienas iš žinomiausių grupės hitų, bus išleistas kaip singlas dar 1967-aisiais kartu su “Penny Lane”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.