aA
Nedrąsus "Barnsley" baro nuolatinis lankytojas išdrįso apsinuoginti 100 klykiančių moterų akivaizdoje, nes į gimtadienio vakarėlį vėlavo atvykti kviestas striptizo šokėjas. Dickas Barracloughas užlipo ant scenos ir visų moterų džiaugsmui sušoko improvizuotą striptizą.
Moterys vis dar negalėjo atsidžiaugti Dicko pasirodymu, kai bare pasirodė tikrasis striptizo šokėjas. Tačiau Dickui jis neprilygo, todėl moterys pareikalavo grąžinti pinigus.

32 metų Dickas teigė užsukęs į barą tik norėdamas ramiai pagurkšnoti stipriųjų gėrimų. Vyriškis prisipažino, kad jis buvo per daug linksmas, kad galėtų gėdintis dėl savo improvizuoto šou.

Dicko striptizas tapo tikra 44-ojo Lindos Manns gimtadienio vakarėlio kulminacija, rašoma "Daily Star".

Dickas, kurį tėvas apibūdino kaip "paprastą, ramų vaikiną”, teigė: "Viskas, ką aš atsimenu, tai plojimai ir šypsenos. Man buvo per daug linksma, kad jausčiausi nejaukiai. Pasigirdo muzika ir aš pradėjau nusirenginėti."

"Aš niekada anksčiau nesu daręs nieko panašaus, tačiau viskas sekėsi puikiai. Man nereikėjo daug nusirengti, nes vilkėjai tik marškinėlius ir džinsus. Tą dieną aš netgi pamiršau užsidėti savo apatinius."

"Galiausiai aš atsisukau į sieną, ir visiems parodžiau savo “minkštąją". Tačiau moterys klykė, kad atsisukčiau į jas – aš taip ir padariau. Tik kitą dieną supratau, ką padariau, ir pasibaisėjau, tačiau vėliau iš merginų sužinojau, kad mano šou joms labai patiko."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.