aA
Ketvirtadienį Lietuvos kriminalinės policijos pareigūnai sulaikė net aštuonis nužudymais įtariamus asmenis.
Kaip pranešė Policijos departamentas, Klaipėdoje sulaikyti du broliai - 24-erių metų Eimuntas ir 18-kos metų Arūnas Petraičiai bei 19-kos metų Nerijus Kaunas. Du iš sulaikytųjų anksčiau jau teisti.

Anot pranešimo, N. Kaunas bus kaltinamas dviem nužudymais.

Įtariama, kad gruodžio 12 dieną Mokyklos gatvėje esančiame bendrabutyje, kuriame gyveno auka ir užpuolikai, N. Kaunas bei A. Petraitis nužudė bei apiplėšė 53-jų metų Genadijų Averčenkovą.

Taip pat įtariama, kad N. Kaunas ir E. Petraitis nužudė 64-erių metų Valerijoną Gricių, kuris lapkričio 29 dieną buvo rastas be sąmonės Bijūnų gatvėje ir mirė ligoninės reanimacijos skyriuje gruodžio 4 dieną, taip ir neatgavęs sąmonės.

Abi bylas tiria Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūra.

Ketvirtadienį Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė ir apylinkės prokuratūrai perdavė 40-ties metų Anatolijų Volovičių.

Įtariama, kad 1999 metų kovo 1 dieną dėl neatsargumo jis nužudė 49-erių metų Viktoriją Adler ir paslėpė jos lavoną.

Praėjusių metų balandžio 2 dieną buvo paskelbta šios Jonavos gyventojos paieška. Aukos lavonas dar nesurastas.

Lapkričio 20 dieną Nemune, netoli Kauno hidroelektrinės užtvankos buvo rastas vyriškio lavonas. Teismo medicinos ekspertai nustatė, kad mirtis buvo smurtinė.

Gruodžio 1 dieną paaiškėjo, kad nužudytasis yra Prienų rajono gyventojas 36-erių metų Remigijus Petravičius.

Kauno miesto Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nustatė ir ketvirtadienį sulaikė jo nužudymu įtariamą anksčiau teistą Kauno rajono gyventoją.

Gruodžio 12 dieną Jurbarke, Muitinės gatvėje, prie Mituvos upės esančioje pievoje rastas 43-jų metų Antano Bakučio lavonas su sumuštu veidu ir krūtine.

Jurbarko rajono policijos komisariato kriminalistai nustatė, kad šį vyriškį nužudė kažkas iš kompanijos, su kuria išvakarėse girtavo auka.

Ketvirtadienį policininkai sulaikė 23-jų metų Rimvydą Vaznį ir 24-erių metų Raimondą Galbuogį. Abu jau yra teisti.

Vienas asmuo, įtariamasis nužudymu, gruodžio 13 dieną sulaikytas ir Vilniuje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.