aA
Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Tony Blairas po sunkios darbo dienos sugrįžta namo ir mėgsta kartu su šeima pažiūrėti gerą filmą, vėliau - gerai pamiegoti, nors miegą ir pertraukia neseniai gimusio kūdikio verksmas.
T.Blairas, atsakydamas į laikraščio "The Independent" skaitytojų klausimus, nusprendė atskleisti savo, kaip šeimos žmogaus, įpročius ir gyvenimo būdą.

Premjeras teigė, kad paprastai jis, o ne žmona Cherie keliasi migdyti mažojo Leo, kuriam dabar kalasi pirmieji dantukai. "Paprastai neįmanoma pabudinti Cherie, kai ji miega. Todėl naktis yra mano pamaina", - sakė T.Blairas.

Paklaustas, koks yra idealus vakaras, vyriausybės vadovas teigė, kad jam labiausiai patinka atsipalaiduoti žiūrint gerą vaizdajuostę su vaikais, leidžiant laiką su Cherie ir su senais draugais.

Dar tris vyresnius vaikus turintis T.Blairas atsakinėjo į skaitytojų klausimus ir apie mėgstamus drabužius, ir apie sankcijas Irakui.

Paklaustas apie muzikinį skonį, T.Blairas sakė, kad roko grupė "Oasis" per pastaruosius keletą metų sukūrė nemažai geros muzikos, tačiau pridūrė, kad paprastai, norėdamas pasinaudoti kompaktinių plokštelių grotuvu, jis turi laukti eilėje po savo vaikų.

Vienas skaitytojas informavo premjerą, kad nuo 1997 metų šis pastebimai paseno, ir klausė T.Blairo, ar jis ką nors dėl to darąs. Kita skaitytoja prisipažino esanti susižavėjusi T.Blairu ir klausė, ar premjeras nelaiko savęs vyro idealu.

Į abu šiuos klausimus T.Blairas atsakė neigiamai.

"Lietuvos rytas"