aA
Rusijos generalinė prokuratūra, tirdama vadinamąją Gusinskio bylą, domisi ne tik "Gazprom", bet ir kai kurių kitų organizacijų holdingui suteiktais kreditais bei paskolomis.
Tai "Interfax" trečiadienį pranešė Generalinės prokuratūros informacijos ir ryšių su visuomene valdybos viršininkas Leonidas Trošinas. Pasak jo, domimasi "Media-Most" kreditų ir finansų santykiais su Maskvos vyriausybe", be to, ir toliau tiriamos aplinkybės, susijusios su kompanijos "Russkojė video" privatizavimu".

Kalbėdamas apie "Media-Most" vadovo Vladimiro Gusinskio areštą Ispanijoje, Generalinės prokuratūros oficialus atstovas akcentavo "operatyvų ir darnų Interpolo darbą".

L. Trošinas pareiškė, jog "kategoriškai atmeta Gusinskio advokatų mėginimus suteikti šiai bylai politinį atspalvį". "Media-Most" vadovas kaltinamas sukčiavimu stambiu mastu", priminė jis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.