aA
Vyriškiui, kurio penis buvo ištemptas iki rekordinio ilgio, buvo pasiūlyta kreiptis į psichiatrą – nes jis vis dar mano, kad jo vyriškasis pasididžavimas nėra pakankamai ilgas.
Brazilui juvelyrui, kuris naudojo specialių “tempiamąjį” prietaisą, savo “kuklų” 10 centimetrų penį pavyko ištempti iki 26 centimetrų.

Gydytojas Bayardas Fischeris Santosas vyriškiui pasiūlė kreipti į psichiatrą prieš pradedant įgyvendinti savo svajonę – turėti 30 centimetrų ilgio penį.

“Mano pacientas pasiekė “tempiamojo” prietaiso veikimo ribą, tačiau jis nori dar daugiau. Aš turėjau jam pasiūlyti kreiptis į psichiatrą, tačiau jis atkakliai tvirtina, kad nėra pamišęs – jis tik nori didelio penio,” sakė Fischeris.

Tam, kad ištemptų savo penį iki 25 centimetrų, vyriškiui prireikė 3 metų. Tai ilgiausias penis, kurį pavyko ištempti specialaus prietaiso dėka.

"Jis labai didžiuojasi savo peniu. Tai viskas, apie ką jis galvoja. Žinoma, jo žmona taip pat patenkinta,” pridūrė Fischeris.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.