aA
Didžiausia programinės įrangos instaliavimo ir priežiūros įrankių kūrėja bendrovė “InstallShield Software Corp.” neseniai paskelbė gerokai patobulinusi gaminamus produktus.
Jau dabar galima įsigyti tris naujus “InstallShield Multi-Platform Edition” serijos programinės įrangos instalivimo įrankių paketus: “InstallShield Express Multi-Platform Edition”, “InstallShield Professional Multi-Platform Edition” ir “InstallShield Enterprise Multi-Platform Edition”.

Metus laiko trukęs bendradarbiavimas su bendrove IBM davė vaisių. Pasirodė ilgai laukta “Multi-Platform Edition” serija (anksčiau žinoma kaip “InstallShield Java Edition”), kuri perneš “InstallShield” programų instaliavimo patirtį į daugiaplatformį (multi-platfom) operacinių sistemų pasaulį. “Multi-Platform Edition” suderinamas su “Solaris” (SPARC ir x86), “Linux” (“Red Hat”, “Caldera OpenLinux”, “SuSE Linux”, “TurboLinux)”, AIX, OS/2, ir “MS Windows” operacinėmis sistemomis. Naujasis paketas taip pat palaiko OS/400.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.