aA
Daina visuomet buvo ir dabar yra mūsų tautos ir valstybės dvasinės stiprybės išraiška, tvirtina prezidentas Valdas Adamkus.

Sekmadienį V.Adamkus klausėsi Lietuvos dainų šventės „Būties ratu“ Dainų dienos koncerto „Dainos ratu“ Vilniaus Vingio parke.

Dainų šventė
Rasa Gedvilaitė. „Dainų šventė“
Baigiamojo Lietuvos dainų šventės 2007 koncerto metu Lietuvos vadovas pasveikino visus, susirinkusius į šį renginį nepaisant jau beveik kelias paras pliaupiančio lietaus.

„Nuoširdžiai sveikinu susirinkus Vilniuje į šią grąžią ir nuostabią šventę – į Dainų šventę. Daina visuomet buvo ir dabar yra mūsų tautos ir valstybės dvasinės stiprybės išraiška“, - sakė prezidentas V.Adamkus.

Valstybės vadovas pabrėžė, kad visi Dainų šventės dalyviai yra tikrieji dainos puoselėtojai.

„Aš lenkiuosi prieš jus, dėkodamas už jūsų pasiaukojimą ir darbą. Daina telkia mus visus bendram darbui. Ačiū jums! Nenuilskite ir dirbkite mūsų tautos labui. Reiškiu pagarbą Jums visų Lietuvos žmonių vardu“, - sakė V.Adamkus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.