aA
Oklahomoje (JAV) policija suėmė 12 ir 10 metų seseris, įtariamas pagrobus vienerių metukų berniuką ir reikalavus už jį 200 tūkst. dolerių (506 tūkst. 880 litų) išpirkos, praneša CNN.
Pinigai, doleriai, USD, banknotai
Pinigai, doleriai, USD, banknotai
© Corbis/Scanpix
Policijos atstovų teigimu, dvi paauglės apie 5.30 val. vietos laiku įsibrovė į kaimynės Sheilos Wells namus ir, kol ši miegojo, pagrobė jos metų sūnų Brandoną.

Jaunosios nusikaltėlės paliko “Pagrobėjų” vardu pasirašytą raštelį, kuriame įspėjo, kad, jei moteris nori vėl pamatyti savo sūnų, turi naktį ant sofos palikti 200 tūkst. dolerių ir jokiu būdu nesikreipti į policiją.

Seserų planas išaiškėjo tuomet, kai jų motina, pastebėjusi jas su Brandonu, pasiteiravo jų iš kur pas jas atsirado vaikas. Paauglės paaiškino, kad berniuką rado.

Kol mergaičių motina ieškojo Sheilos Wells telefono numerio, 12 metų jos dukra grįžo pas kaimynę ir papasakojo, kad Brandono pagrobimą suplanavo jos jaunesnioji sesuo.

S.Wells tuoj pat susigrąžino savo sūnų ir iškvietė policiją. Kaimynės teigimu, dėl neįvardintų priežasčių prieš keletą savaičių ji uždraudė jaunesniajai iš seserų rodytis jos namuose.

Ketvirtadienio popietę abi seserys iš Garfieldo apygardos teismo buvo nugabentos į Nepilnamečių sulaikymo centrą. Formaliai kaltinai mergaitėms kol kas dar nepateikti.

“Aš žinau, kad jos dar labai jaunos, bet jos turi pasimokyti iš savo klaidų”, - sakė ji.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.