aA
Prokurorai prašo Palangos miesto apylinkės teismo už netiesėtą informacijos apie privatų asmens gyvenimą rinkimą 61 metų vyrui skirti 10 MGL (1300 litų) baudą, praneša Klaipėdos apygardos prokuratūra.
Litai, piniginė
Litai, piniginė
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)
Aukštąjį išsilavinimą turintis, anksčiau neteistas palangiškis įtariamas tuo, kad laikotarpiu nuo 2006 m. spalio mėnesio iki 2007 m. kovo mėnesio savo privataus namo vonios lubose buvo įrengęs filmavimo kamerą, kuria slapta filmavo nuogą nepilnametę savo sugyventinės dukrą.

Kaip skelbia prokurorai, filmuotą medžiagą vyriškis perkeldavo į kompiuterį, kuriame stebėjo gautus vaizdus. Vonioje slapta įrengtą kamerą aptiko pati nukentėjusioji.

Palangos miesto vyriausioji prokurorė Nijolė Požarskienė sakė, jog įtariamasis savo kaltę pripažino visiškai. Prokurorai procesą baigė teismo baudžiamuoju įsakymu, išaiškinę įtariamajam jo tvarką ir pasekmes.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.