aA
Trečiadienį Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato viešosios policijos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai, kartu su Policijos departamento pareigūnais, atliko keletą netikėtų patikrinimų Eišiškėse (Vilniaus aps. Šalčininkų raj.) esančiuose butuose.
Butelis
Butelis
Kaip praneša Vilniaus m. policijos komisariatas, patikrinimo metu buvo nustatyti 3 pažeidimai, numatyti LR ATPK 177(1) str. „Namų gamybos alkoholinių gėrimų pardavimas ar kitoks realizavimas“ ir 177(2) str.

„Nedenatūruoto etilo alkoholio, denatūruoto etilo alkoholio, techninio etilo alkoholio ir jų skiedinių (mišinių) gaminimas, laikymas, gabenimas, pardavimas ar kitoks realizavimas neturint leidimo“.

Pas pil. A.A. (gim. 1955 m.), L.V. (gim. 1951 m.) ir pilietį V.V. (gim. 1976 m.) rasta 13 litrų neaiškios kilmės skysčio, kaip įtariama - pilstuko. Pil. V.V. (gim. 1950 m.) savo bute laikė 127 pakelius kontrabandinių cigarečių, pažeisdamas LR ATPK 163-2 straipsnį „Akcizais apmokestinamų prekių laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką“.

Minėtiems piliečiams surašyti administracinės teisės pažeidimo protokolai, o prekės konfiskuotos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.