aA
Vyriausybė patvirtino susitarimą dėl Lietuvos ir Lenkijos jaunimo mainų fondo. Lietuvos ir Lenkijos jaunimo mainų fondo tikslas – remti Lietuvos ir Lenkijos jaunimo bendradarbiavimą, siekiant kurti lietuvių ir lenkų tautų draugišką bendradarbiavimą.
Rankos, verslas, pinigai, sandoris
Rankos, verslas, pinigai, sandoris
© Corbis/Scanpix
Fondas numato remti ir finansuoti abiejų valstybių jaunimo mainus, projektus, kuriuos rengia ir vykdo organizacijos, skatinančios jaunimo mainus ir kitas iniciatyvas, taip pat jaunimo renginius, informacinius projektus, kuriais siekiama skatinti Lietuvos ir Lenkijos jaunimo kultūrinį bendradarbiavimą, pakantumą, geresnį tarpusavio supratimą ir pažinimą.

Susitarime numatyta, jog Lietuvos ir Lenkijos jaunimo mainų fondo veiklai skiriamų lėšų dydį kasmet nustatys šalių Vyriausybės susitarimu. Lietuvoje fondo veikla bus įgyvendinama iš atitinkamų metų valstybės biudžete Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai patvirtintų bendrųjų asignavimų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.