aA
Švedijai penktadienį anuliavus laikiną prašymą dėl Rusijos muzikanto Bogdano Titomiro arešto ir pranešus Latvijos prokuratūrai, jog nereikalaus jo išduoti, policijai nurodyta nedelsiant jį paleisti, pranešė Generalinės prokuratūros spaudos centras.
Bogdan Titomir
© NTV
Populiarus Rusijos dainininkas B.Titomiras (tikrasis jo vardas Olegas Titarenka) ketvirtadienio naktį su narkotikų siunta buvo sulaikytas Rygos oro uoste. Atlikėjo tarptautinė paieška buvo paskelbta rugpjūčio 29 dieną gavus informacijos, jog jis susijęs su narkotikų gabenimu į Švediją.

B.Titomiras buvo sulaikytas Rygos tarptautiniame oro uoste, kai atvyko į Rygą iš Rusijos. B.Titomiras - estrados dainininkas, atliekantis repo stiliui artimas dainas, buvo susikūręs sekso simbolio įvaizdį. 1989-1991 metais - populiarios grupės "Kar-men" narys.

Antroje praėjusio amžiaus paskutiniojo dešimtmečio pusėje dainininkas kuriam laikui išnyko iš estrados, keletą metų praleido JAV, kur turėjo leidimą gyventi. Grįžęs iš Amerikos B.Titomiras pakeitė įvaizdį ir pradėjo rengti naujus projektus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.