aA
Apelsinai
Vyriškiui pavyko išsiropšti iš kanalo ir sugrįžti į automobilį, kur ketino apsivilkti sausus drabužius. Tačiau jam persirenginėjant sprogo specialus lagaminas su dažais, kurie naudojami pinigų banknotams žymėti - visas automobilio salonas ir pats F.Overgauw tapo oranžinės spalvos.

41 metų vyras laikraščiui "Algemeen Dagblad" sakė: "Aš buvau nuogas ir aptaškytas oranžiniais dažais. Automobilio salone nebuvo nei vienos vietos, kuri nebūtų oranžinė".

Gretimos drabužių parduotuvės šeimininkas, išgirdęs sprogimą, pribėgo prie automobilio padėti nelaimingajam apsaugos darbuotojui. "Iš pradžių jis negalėjo liautis juokęsis. Tačiau galiausiai pasiūlė man nusiprausti parduotuvės vonioje, davė naujus švarius drabužius ir paklodę, kurią pasiklojau ant vairuotojo sėdynės, kad neišsitepčiau važiuodamas namo" ,- pasakojo jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.