aA
Rugsėjį monitorius gaminanti įmonė “Iiyama” pristato naują 19 colių įstrižainės skystųjų kristalų (LCD) monitorių AS4821DT, kuris kainuos itin mažai, tačiau kokybe turėtų nenusileisti kokybiškiausiems monitoriams. Lietuvoje šio monitoriaus kaina bus apie 4.500 LTL.
"Iiyama" 19" monitorius
Naujasis įrengimas išsiskiria aukštu vaizdo generavimo rodikliu (25 ms), kontrastingumu 600:1 bei minimalistiniu korpuso dizainu ir ergonomiškumu. Maksimali monitoriaus skiriamoji geba –1.280 x 1.024 taškų. Pranešime spaudai tvirtinama, jog aukštas vaizdo generavimo rodiklis užtikrina, kad judantys objektai monitoriuje atvaizduojami ypač plastiškai – jis bus tinkamas ne tik darbui su elektroniniais dokumentais, tačiau ir grafika, animacija, šis įrengimas taip pat tiks prezentacijoms, DVD filmų peržiūrai ir pan.

Kampas, iš kurio gerai matomas monitoriaus vaizdas, siekia net 170 laipsnių, maksimalus ryškumas - 250 cd/m2. Monitorius turi 4 USB jungtis ir du DVI-I signalo įėjimus.

Dar rugpjūtį “Iiyama” paskelbė mažinanti daugelio savo tradicinių ir skystųjų kristalų monitorių kainas. Viena pagrindinių priežasčių – siekimas užkariauti dar didesnę rinkos dalį ir paskatinti vartotoją pirkti didesnės įstrižainės monitorius.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.