aA
Apie ketinimus kandidatuoti į Lietuvos Respublikos prezidento postą pirmadienį per LNK "Žinias" pareiškė dar vienas gerai žinomas žmogus - humoro laidos "Dviračio žynios" vedėjas Vytautas Šerėnas.
V.Šerėnas
V.Šerėnas
© BNS foto
"Jūs mane pažįstate, gerai žinote mano privalumus ir trūkumus, todėl rinkimų kampanijos metu neketinu kurti ar keisti savo įvaizdžio. Tikiuosi, kad rinkimuose nesivaržys idėjos ir programos, nes jų niekas nebeskaito. Eisime broliukai į rinkimus tik su veidais", - pareikšdamas apie kandidatavimą į prezidento postą per LNK "Žinias" sakė V.Šerėnas.

Pasak dienraščio "Respublika", neoficialiai V.Šerėnas yra minėjęs, jog dalyvavimą rinkimuose vertina kaip žaidimą.

Šiemet 43 metų gimtadienį švęsiantis ekonomikos ir socialinių mokslų daktaras V.Šerėnas prieš ateidamas į humoro laidą yra dirbęs Valstybinėje konkurencijos taryboje, dėstęs Vilniaus universitete, rašęs mokslinius straipsnius įvairiomis ekonominėmis temomis.

V.Šerėnas - nevienintelis kandidatas į prezidentus iš pramogų pasaulio. Kandidatu į prezidentus 1992 metais šalies vadovo rinkimuose buvo tapęs dar vienas dabartinių "Dviračio žynių" kūrėjų aktorius Remigijus Vilkaitis.

Tuomet aktorius Vyriausiajai rinkimų komisijai reikiamus dokumentus pateikė likus kelioms minutėms iki kandidatų registracijos pabaigos. R.Vilkaitis savo kandidatūrą atsiėmė dar iki pirmojo balsavimo turo.

Norą dalyvauti prezidento rinkimuose jau pareiškė daugiau kaip dešimt asmenų.

V. Šerėnas ketina kautis dėl Prezidento posto

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.