aA
Kauno ligoninėje dėl sunkių sužalojimų gydomo kūdikio artimieji policijai teigia, kad vaiko šeimoje niekas nemušė, o jis buvo hospitalizuotas, nes užspringo, pranešė Jonavos rajono policija.
Reanimacinė
Greta gaisrinės automobilių – ir reanimacijos mikroautobusas.
© DELFI
Kauno medicinos universiteto klinikose (KMUK) gydomo vos trijų mėnesių Kasparo S. močiutė pirmadienį policijos pareigūnus tikino, kad penktadienį maitinant mažametį, jis užspringo maistu. Močiutė tikino, kad kūdikio šeimoje niekas nemušė.

Artimieji iškvietė greitąją pagalbą, o ši berniuką nuvežė į Jonavos ligoninės priėmimo skyrių. Iš čia jis pervežtas į KMUK.

Pasak močiutės, berniuko mama po gimdymo patyrė depresiją ir mėgino nusižudyti - iššoko pro penktojo aukšto langą. Šiuo metu moteriai skirtas reabilitacinis periodas, ji gydoma profilaktoriume.

KMUK Vaikų reanimacijos ir intensyvios terapijos skyriuje gydomas Kasparas čia atvežtas penktadienį. Pasak medikų, kūdikiui diagnozuota sunki galvos trauma. Jo gyvybę palaiko prietaisai.

Įtariama, kad kūdikis sumuštas šeimoje. Šeštadienį kūdikio sveikata buvo pagerėjusi, berniukas perkeltas į vaikų neurochirurgijos skyrių, tačiau vėliau jo būklė pablogėjo, ir kūdikis grąžintas į reanimaciją.

Kaip BNS sakė Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato atstovai, dėl vaiko sužalojimo iškelta byla, kuri perduota tirti Jonavos rajono policijos komisariatui.

Pasak medikų, kūdikio nė karto neaplankė artimieji.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.