aA
Bendrovės “Opera Software” interneto naršyklė nuo šiol bus nemokama. Kol kas pateikiama tik “MS Windows” operacinei sistemai pritaikyta versija. Ankstesnes “Opera” versijas buvo galima bandyti 30 dienų. Vėliau už naršyklės naudojimą reikėjo mokėti 35 JAV dolerius (140 litų). Vietoje to, “Opera Software” naršyklės lange patalpino reklamą ir vartotojams nebereikia mokėti pinigų.
"Opera"
Oficialiame tinklalapyje “Opera 5” tituluojama “pačia greičiausia naršykle pasaulyje”. Ji turi greitųjų žinučių siuntimo funkciją ir galingą paieškos įrankį. Palyginus su ankstesniąja 4.x versija, ji gerokai stabilesnė, taip pat pagerintas atminties naudojimas, “JavaScript” palaikymas. Žinoma jei jums trukdo interneto reklama, galite užregistruoti savąją naršyklę sumokėdami 39 JAV dolerius (156 litus) ir reklamos daugiau nebematysite. Naršyklės “Opera 4.x” versijos patobulinimas į “Opera 5” yra nemokamas.
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.