aA
Brazilė manekenė, roko legendos Micko Jaggerio (Miko Džagerio) sūnaus motina, antradienį Niujorko teismui sakė, jog norėtų 35 tūkst. JAV dolerių (140 tūkst. litų) alimentų per mėnesį.
Mick Jagger
Mick Jagger
Tačiau 56 metų "Rolling Stones" dainininkas sutiktų 1 metų Luco (Luko) išlaikymui skirti 5,6 tūkst. JAV dolerių per mėnesį.

29 metų Luciana Morad (Lusiana Morad) Lucą pagimdė 1999-ųjų gegužę, o M. Jaggeris anksčiau pripažino esąs vaiko tėvas.

Teisme M. Jaggeris nedalyvavo. Per savo advokatą jis prašė, kad informacija apie jo piniginius reikalus nebūtų skelbiama viešai ir kad jis nebūtų apklausiamas šia tema.

Teismo sprendimas atidėtas iki birželio 19 dienos, o iki tol nuo kovo M. Jaggeris vaiko išlaikymui turi mokėti 10 tūkst. JAV dolerių per mėnesį.

Rokerio advokatas sakė, kad nuo 1999-ųjų liepos iki 2000-ųjų kovo brazilei buvo nusiųsta 48 tūkst. JAV dolerių. Tuo tarpu pati L. Morad sakė, kad, nepaisant bylinėjimosi, ji ir M. Jaggeris tebėra draugai.

M. Jaggeris turi kitus 6 vaikus ir 2 vaikaičius.

Mick Jagger
Mick Jagger

Dėl romano su L. Morad žlugo M. Jaggerio santuoka su manekene Jerry Hall (Džeri Hol). Po to, kai J. Hall padavė pareiškimą skirtis, M. Jaggeris užklausė dėl santuokos teisėtumo ir ji buvo pripažinta negaliojančia. Pora susituokė 1991 metais Balio saloje Indonezijoje.

Pora kartu gyveno daugiau nei 20 metų ir turi 4 vaikus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.