aA
Neseniai “Online News” asociacija ir Kolumbijos universiteto žurnalistikos fakultetas, Pulicerio premijos steigėjas, paskelbė apie tarptautinių apdovanojimų geriausiems interneto žurnalistams įsteigimą.
Anot žurnalistikos fakulteto ir “Online News” pranešimo, šešiose nominacijose bus išdalinta vienuolika apdovanojimų, kuriais kasmet bus pagerbti labiausiai pasižymėję interneto žurnalistai.

Kandidatai nominacijoms bus atrenkami iš interneto svetainių tik anglų kalba, tačiau sukurtų bet kurioje pasaulio vietoje.

Kandidatai apdovanojimams varžysis šešiose nominacijose: geriausias straipsnis ar pranešimas, geriausias tiesioginis komentaras, kaštos naujienos, geriausios verslo žinios, geriausios paslaugų srities naujienos ir išradingiausias šios žiniasklaidos priemonės panaudojimas.

Nominuotieji bus paskelbti liepos 3 dieną.

Smulkesnę informaciją bei paraiškos formas galima rasti apdovanojimų puslapyje internete.

Svarstymui galima pateikti straipsnius, paskelbtus nuo 1999 liepos 1 dienos iki 2000 liepos 3 dienos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.