aA
NBA lygos Portlendo "Trail Blazers" klubo vidurio puolėjo Arvydo Sabonio žmona Ingrida, nepaisydama teismo nutarties nevairuoti išgėrus alkoholio, antrą kartą buvo sulaikyta prie vairo neblaivi.
I. Sabonienė, kuriai prieš savaitę sukako 30 metų, sekmadienį buvo sulaikyta netoli savo namų Portlende po to, kaip policija gavo pranešimą telefonu apie gatvėje keistai vairuojamą automobilį.

Pasak Portlendo šerifo atstovo spaudai Cleo Howello (Kleo Hovelo), I. Sabonienės kraujyje alkoholio kiekis daugiau nei tris kartus viršijo leistiną Oregono valstijoje normą.

"Pirmasis jos prasižengimas bus grąžintas į teismą ir svarstomas iš naujo. Prie bylos greičiausiai bus pridėti ir pastarieji kaltinimai, ir šįkart bausmė gali būti griežta", sakė šerifo atstovas spaudai.

Pirmą kartą I. Sabonienė, vairavusi automobilį neblaivi, buvo sulaikyta gegužės 16 dieną, kai paviešėti į Portlendą buvo atvykę A. Sabonio tėvai. Tąkart jai vykstant į mokyklą atsiimti vaikų, policijai apie krepšininko žmoną taip pat buvo pranešta telefonu.

Pirmojo sulaikymo metu pavasarį alkoholio kiekis I. Sabonienės kraujyje taip pat beveik tris kartus viršijo leistiną normą.

"Trail Blazers" klubo vadovai sekmadienį įvykusio incidento nekomentuoja.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.