aA
Klaipėdos miesto taryboje neoficialiai kalbama apie interpeliaciją miesto merui Eugenijui Gentvilui. Naujosios sąjungos frakcijos narė, vicemerė Virginija Lukošienė kreipėsi į partijos vadovybę, prašydama pritarti šiai interpeliacijai. Žiniasklaidai V.Lukošienė ketvirtadienį tai kategoriškai paneigė.
Eugenijus Gentvilas
Eugenijus Gentvilas
Tokius socialliberalų ketinimus sako jaučiąs ir pats E. Gentvilas, tačiau jis nežino, kuo konkrečiai jis gali būti apkaltintas.

Mero teigimu, tarp jo ir vicemerės V. Lukošienės pastaruoju metu jaučiama įtampa.

Ketvirtadienį prieš miesto tarybos posėdį tarybos nariams vicemerė išdalino auditoriaus ataskaitas apie savivaldybės įmonių valdymą. Jose pateikiama informacija apie prastą jų valdymą ir neūkiškumą. Oficialiai apie ketinamą pareikšti interpeliaciją merui posėdžio metu nebuvo kalbama.

Neoficialiomis žiniomis, socialliberalai renka tarybos narių parašus mero interpeliacijai.

Centro sąjungos atstovai patvirtino, jog iš socialliberalų atstovų sulaukė siūlymo palaikyti rengiamą interpeliaciją.

E. Gentvilas žurnalistams ketvirtadienį sakė, kad nemato prasmės toliau dirbti su priešiškai nusiteikusiais žmonėmis, kurie siekia užimti jo postą.

Pasak mero, jei ir toliau slapčia bus veikiama prieš jį, iniciatyvą teks perimti į savo rankas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.