aA
Žurnalo “Playboy” Miss Liepa 1997 Carrie Stevens šią savaitę įkūrė tinklalapį “CarrieCares.com”, kuris bus skirtas padėti jauniems vaikinams ir merginoms, išgyvenantiems išsiskyrimą su mylimu žmogumi. Puslapis skirtas C.Stevens mylimojo, neseniai mirusio legendinės grupės “KISS” būgnininko Erico Carro, atminimui.
Carrie Stevens
Carrie Stevens
Pasak tinklalapio įkūrėjos, mintis įsteigti savotišką psichologinės pagalbos centrą internete jai kilo po Erico mirties. Ji teigia, kad sunkią netekties valandą niekas jai nesuteikė užuojautos ir paramos, todėl “CarrieCares.com” skirtas padėti žmonėms išgyventi skausmą.

“Manau, kad tokie paguodos tinklalapiai tikrai sudomins internautus, kadangi tai bene vienintelis būdas anonimiškai atsikratyti širdį slegiančios kančios. Daugelis artimojo netekusių žmonių paprasčiausiai jaučiasi pernelyg sugniuždyti tam, kad išeitų iš namų į specialių grupių susirinkimus”, - sakė C.Stevens.

Įvairių reklamų ir šou verslo žvaigždė Carrie Stevens nebus vienintelė įžymybė, kuri internete dalinsis savo patirtimi išgyvenant skausmą. Tinklalapis žada kviestis daugiau gerai žinomų žmonių, su kuriais bus galima pabendrauti tiesioginiuose pokalbiuose. Kai kurie iš jų pristatys savo knygas, kiti – įvairius padrąsinimus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.