aA
Naujos sužadėtinės iškojęs 75 metų milijonierius, laikraštyje išplatinęs savo skelbimą bei kelis kartus kalbėjęs per televiziją ir žadėjęs palikti visą savo turtą "teisingai moteriai”, susižadėjo su 24-erių metų studente.
Hasso Schuetzendorfas, susikrovęs pasakišką turtą iš automobilių nuomos verslo, ieško naujos gyvenimo palydovės, nes šiuo metu jis skiriasi su savo ketvirtąja žmona, kuri, būdama 36-erių, jam jau "per sena".

Po skelbimo laikraštyje ir kreipimosi per televiziją milijonierius sulaukė daugiau kaip 3 000 moterų laiškų iš viso pasaulio, tačiau jis išsirinko vokietę studentę Pari. Kita vertus, mažai tikėtina, kad Schuetzendorfas ilgam susies savo gyvenimą su ja – jis vis dar atkakliai tvirtina, kad 30-ties sulaukiusios moterys pradeda “blogai kvepėti".

Pari teigimu, ji kelis kartus kalbėjo telefonu su savo naujuoju išrinktuoju. Pasak merginos, vienas kitam jie patikę iš karto. “Jis yra nuostabus vyras, žavus ir mylintis gyvūnus,” sakė ji.

“Aš dar pakalbėsiu ir su kitomis moterimis ir jei nerasiu nieko geresnio, tada Pari taps mano penktąja žmona,” prisipažino Schuetzendorfas.

Šiuo metu milijonierius turi šiokių tokių kvėpavimo sunkumų, tačiau užtikrina, kad yra pilnai pajėgus tinkamai atlikti visas šeimynines pareigas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.