aA
Bendrovė “Canon” pristatė skaitmeninės kameros su integruotu spalviniu rašaliniu spausdintuvu prototipą. Parodoje “Canon Expo 2000” pristatytas įrenginys yra truputį didesnis, nei įprastos skaitmeninės kameros, kadangi jame yra specialios spausdinimo kortelių pakuotės.
"Canon Micro Bubble Jet Camera"
Tačiau kamera nėra sunki ir ją galima lengvai nešiotis su savimi.

Kiekvienoje pakuotėje yra dešimt kreditinės kortelės dydžio specialaus popieriaus lapų ir rašalo, kurio užtenka atspausdinti dešimt gana geros kokybės spalvotų nuotraukų. Jums tereikia nuspausti mygtuką, o visą kitą padaro mažytis spausdintuvas. Nuotraukai gauti tereikia keleto sekundžių.

Spausdintuvas taip pat gali atspausdinti specialų skaitmeninį kodą nuotraukos apačioje. Brūkšninis kodas naudojamas garso, kuris įrašomas fotografavimo metu specialaus mikrofono pagalba, kodavimui. Vėliau perkėlus į kompiuterį, garsas gali būti lengvai atkurtas.

“Canon” vis dar tobulina naująjį savo kūrinį, bei specialias jam skirtas programas, todėl apie pasirodymo prekyboje datą niekas net neužsiminė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.