aA
Ar jums teko patirti mylimo žmogaus šiurkštumą, abejingumą? Jei taip, neliūdėkite ir kreipkitės į "meilės policiją".
Naujas interneto puslapis Lovepolice.com padės įpykusiems mylimiesiems pasiųsti kandų žodelį tiems, kurie nusikalto romantiškajam jausmui.

Įsivaizduokite, jog jūsų mylimas žmogus, nusivedęs jus į vakarėlį, elgiasi taip, tarsi jūsų ten ir nebūtų. Tuoj pat galite internetu pasiųsti jam ketinimą jį ignoruoti. Jei jūsų mergina praleidžia per daug laiko plepėdama telefonu su buvusiu draugužiu, ją galima apkaltinti "užgesusios liepsnos kurstymu".

"Per pirmas dvi savaites užregistravome 8 tūkstančius apsilankymų mūsų puslapyje, nors beveik nesireklamavome", - sakė Robertas Weltonas, puslapio kūrėjas ir savininkas.

Paslauga nemokama. Konkrečios citatos, leidžiančios išsakyti jus įžeidusiam mylimajam tai, ką galvojate, yra sugrupuotos į kelias temas, pavyzdžiui: bendravimas, pasimatymai, asmenybė, blogi įpročiai ir t.t. Iš viso nurodoma 150 galimų nusižengimų romantiškajam jausmui, pradedant "nepaskambino", "pamiršo vardą" iki "mėto į mane daiktus" ar "šlykštisi manimi".

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.