aA
Elektros tekėjimas laidais, naftos šaltinio radimas...Kalbama apie energijos šaltinio savyje atradimą. Atrasti tą šaltinį - sunku. Tačiau tas, kas jį randa, tampa labai turtingas. Jis gali pereiti į naują egzistencijos kokybę. ?R?? keičia gyvenimo lygį. Žmogus, gavęs šią Runą, turi suprasti, kad jis tampa kitoks.
Apversta Antroji Runa
Rimtų sprendimų priėmimas: būti karui ar taikai, skirtis ar nesiskirti ir t.t. Tai yra sprendimai, iš esmės keičiantys gyvenimą. Todėl naujos galimybės dažnai suvokiamos kaip praradimai. Tai siejama su Plutono planeta. Ir iš tiesų, iki astronominio Prozerpinos atradimo (1984 m.) visos jos savybės buvo priskiriamos Plutonui. Tačiau Plutonas simbolizuoja vyrišką pradą. Naujo gimimas - tai Prozerpinos jėga, kai iš tariamos mirties atsiranda kažkas gyva, bet visiškai nauja. Jėgos Runa, Persefona, Prozerpina - žydėjimo Dievybės.

Jėgos Runa simbolizuoja esminę transformaciją. Mitologijoje Prozerpina yra Plutono žmona. Ji vadovauja vyro veiksmams. Jeigu iškrito Jėgos Runa - laukite esminių, giliausių permainų, turinčių dvasinę prasmę. Šių permainų neįmanoma išvengti. Reikia turėti jas omeny ir stengtis suvokti jų prasmę. Žmogus gali priimti viską, jeigu supranta vyksmo prasmę. Pagrindinė gyvenimo problema yra ta, kad nesuprantame įvykių prasmės, jų struktūros ir tikslų.

Jėgos Runos negalima bijoti. Negalima bėgti nuo jos. Ši Runa - tai jėga, kuri gerbia drąsą.

Apversta Antroji Runa
Apversta Antroji Runa

Mantinės apverstos Jėgos Runos reikšmės

Situacija: stagnacija, Jėga, nukreipta neteisinga kryptimi.

Iššūkis: išmokite girdėti pavojaus signalą.

Perspėjimas: Jūsų Jėga atsisuks prieš Jus.

Nurodymas: ieškokite išeities.

Patarimas: stenkitės įveikti mąstymo ir elgesio stereotipus. Pasistenkite suprasti tai, ko suprasti ypač nesinori.

Paguoda: tas, kas girdi pavojaus signalą, išvengia didelių sukrėtimų.

Apversta Jėgos Runa - tai nurodymas, kad atliekamas neteisingas veiksmas. Apversta ši Runa išlieka tokia pat stipri, tačiau byloja apie Jėgos dezorganizaciją, kuri realybėje reiškiasi kaip įvykių chaosas. Ji pradeda griauti tai, ką mes bandome neteisingai pastatyti.

Būrėja Jurga