aA
Ketvirtadienį, per Padėkos dieną, JAV prezidentas Bilas Clintonas (Bill Clinton) pamėgino atsargiai įsikišti į Floridos balsų perskaičiavimo batalijas, pareikšdamas, kad vietos pareigūnai turėtų suskaičiuoti kiekvieną teisėtai įmestą balsą, ir paragindamas amerikiečius būti kantrius, kol tęsis teisinis procesas.
Bill Clinton
Bill Clinton
"Procesas vyksta. Teismai darys tai, ką jie ketina daryti, o taip ir turi būti", - ketvirtadienį žurnalistams prie Kemp Deivido sakė B.Clintonas (Bill Clinton), į vakarinę Merilendo dalį atvykęs švęsti Padėkos dienos su šeima ir draugais.

Šie kadenciją bebaigiančio JAV prezidento komentarai nuskambėjo demokratui Alui Gorui (Al Gore) ir respublikonui Džordžui V.Bušui (George W.Bush) tęsiant teisinę kovą ir aiškinantis, kuriam iš jų teks pakeisti B.Clintoną (Bill Clinton) sausio mėnesį.

"Noriu, kad būtų suskaičiuoti visų, mėginusių balsuoti, teisėtai balsavusių balsai, tarp jų ir kariškių balsai", - sakė B.Clintonas (Bill Clinton), žaisdamas golfą su draugais, tarp kurių buvo ir jo brolis Rodžeris (Roger).

Paklaustas, ar JAV aukščiausiasis teismas turėtų pratęsti balsų perskaičiavimą Floridoje, B.Clintonas (Bill Clinton) sakė, jog įstatymai šiuo klausimu yra "gana aiškūs", ir čia pat pridūrė, jog neturėtų komentuoti šio klausimo.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.