aA
Elektrikų, kurie vienos iš Paryžiaus universalinių parduotuvių atidarymo proga surengto vakarėlio metu turėjo prižiūrėti apšvietimo aparatūrą, teigimu, įspūdinga šventė galiausiai virto sekso ir narkotikų orgija.
Madingų moteriškų drabužių skyriaus atidarymo proga “Printemps” parduotuvė suorganizavo įspūdingą vakarėlį.

Gausioje į atidarymo šventę susirinkusių svečių minioje sukiojosi manekenės, aktoriai, dizaineriai, roko žvaigždės, šou verslo įžymybės bei … elektrikai, kurie rūpinosi apšvietimu.

Elektrikų sąjunga parduotuvės vadovams nusiuntė oficialų laišką, kuriame išreiškė pasipiktinimą “nepadoriomis” linksmybėmis.

“Tualetuose ir persirengimo kambariuose buvo užsiimama grupine masturbacija, oraliniu seksu. (Atleiskite, bet į detales mes nesileisime),” rašoma elektrikų sąjungos CGT laiške.

“Vakaro svečiai, daugelis iš jų paveikti narkotikų, pusiau arba beveik nuogi lipo ant scenos ir kvietė visus kartu patirti gigantiško grupinio sekso malonumus,” teigė sąjungos atstovai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.