aA
Rusijos generalinės prokuratūros tardytojas Vladimiras Danilovas ketvirtadienį patvirtino "Interfax", jog buvo apklausti du televizijos kompanijos NTV žurnalistai.
Kaip informavo tardytojas, žurnalistai Alimas Jusupovas ir Aleksejus Kondulukovas "apklausti kaip liudytojai baudžiamojoje byloje, kuri buvo iškelta dėl kai kurių grupės "Most" saugumo departamento darbuotojų neteisėtos veiklos fakto".

Pirmadienį V. Danilovas taip pat apklausė NTV generalinį direktorių Jevgenijų Kiseliovą.

"Apie jokią "aliuminio", kaip rašo kai kurie laikraščiai, tuo labiau "šilkinę" ar "auksinę" bylą nekalbama", pabrėžė V. Danilovas.

Po pirmadienio vizito į Generalinę prokuratūrą J. Kiseliovas pranešė žurnalistams, kad tardytojas domėjosi klausimais, susijusiais su 1997 metais per NTV rodytų laidų dėl aliuminio pramonės privatizavimo rengimu.

Tuo tarpu V. Danilovas sakė, jog apklausė NTV vadovą kaip liudytoją grupės "Most" saugumo tarnybos byloje. "Mane domino, kaip buvo gauta medžiaga rengiant 1997 metais į NTV eterį išėjusias programas", sakė tardytojas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.