aA
Rusijos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo viršininkas Anatolijus Kvašninas paragino nesieti čečėnų kovotojų grupuočių likvidavimo su konkrečiais terminais.
."Tai ne vienos dienos ar mėnesio procesas. Tačiau su banditais Čečėnijoje bus baigta, ir nereikia kalbėti apie konkrečius terminus", ketvirtadienį agentūrai "Interfax" pareiškė A. Kvašninas.

Komentuodamas čečėnų kovotojų lyderio Aslano Maschadovo pasiūlymą be jokių išankstinių sąlygų pradėti derybas su Rusija, Generalinio štabo viršininkas pareiškė, kad "Aslanas Maschadovas - politinis lavonas, ir man jis nieko nereiškia".

Pasak generolo, Čečėnijos gyventojai turi būti tikri, jog "Rusijos armija atėjo ilgam". "Ne be reikalo respublikos teritorijoje dislokuota 15 tūkstančių 42-osios motorizuotos šaulių divizijos karių, o Čečėnijos pasienyje budi 3000 pasieniečių", sakė jis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.