aA
Klausimas

Sveiki,

man stipriai krenta svoris, dėl ko veido ir kūno oda suglebo. Naudojau veidui Vitascin serumą veidui, dabar aliejų su keramidais. Ką patartumėte? Ypač aktuali krūtinės ir pagurklio sritis. Kaip pagelbėti kūno odai? Maitinuosi normaliai, sportuoju. Man 31m.

Ačiū

Atsakymas

Sveiki, Tikiuosi Jūs žinote, dėl kurių priežasčių Jums krenta svoris (pvz. dieta, labai intensyvus sportavimas ir t.t.), kitu atveju būtinai kreipkitės pas gydytoją, nes stiprus svorio kritimas gali būti rimtos ligos priežastis ar jau pasekmė.O dėl kosmetikos, patarčiau naudoti stangrinamuosius preparatus. Labai efektyvus M-120 Les Compexes Biotechniques kremas "Aferligne Super" . Kelis sykius per dieną juo tepkite veidą, pagurklį, krūtinę. Taip pat nepamirškite klubų, sėdmenų, pilvo srities - jas tepkit tos pačios firmos stangrinamuoju kremu "Aferligne".

Sėkmės
Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.