aA
Pietų Indijoje du mokytojai, 500 moksleivių akivaizdoje pešęsi dėl kolegės, buvo laikinai pašalinti iš darbo. Dėl kolegės širdies besivaržantys vyrai voliojosi ant žemės, pešė vienas kitam plaukus, mėtėsi akmenimis ir purvu.
Muai Tai dvikova
Pasak liudininkų, abu mokytojai kaltino vienas kitą mėginimu sumažinti kito galimybes užkariauti kolegės širdį. Kol buvo vykdomas incidento tyrimas, švietimo departamento pareigūnai nusprendė laikinai uždaryti Perijakuruči kaimo mokyklą.

“Jiems teks daug ką paaiškinti. Manau, jog jiems nebūtina sakyti, jog jų elgesys buvo gėdingas ir jog jie rodė labai blogą pavyzdį moksleiviams”, - sakė departamento atstovas spaudai.

Pasak vietos spaudos, vienas iš moksleivių tėvų, kuris išskyrė besipešančius mokytojus, teigė: “Aš esu susirūpinęs dėl to, kokį poveikį jų elgesys turės mano sūnui, kai jis užaugs. Nenorėčiau, kad jis smurtautų”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.