aA
Trečiadienį magistralėje Klaipėda-Kaunas į avariją pateko dar vienas maršrutinis autobusas. Kaip informavo Kauno rajono policijos pareigūnai, apie 14.30 val. iš Klaipėdos važiavęs vilkikas "Volvo" rėžėsi į priešais važiavusį autobusą "Ikarus", kursuojantį maršrutu Labūnava-Babtai-Kaunas.
Automagistralė
Automagistralė
Nuo smūgio autobusas, kuriame galėjo būti apie 30 keleivių, nulėkė apie 80 metrų į priekį ir apvirto pakelės lauke.

Iš įvykio vietos į ligoninę greitosios medicinos pagalbos medikai išvežė tris sužeistuosius, kurie patyrė galvos traumas. Spėjama, kad nukentėjusiųjų gali būti ir daugiau, nes kai kurie keleiviai buvo susodinti į pakeliui važiavusius automobilius.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl sunkiasvorio automobilio vairuotojo kaltės, kuris nesilaikė saugaus atstumo. "Volvo" priklauso Klaipėdos bendrovei "Pamario dvaras", užsiimančiai pervežimais. Po avarijos iš vilkiko priekabos tekėjo aitraus kvapo skystis, kaip spėjama, dažai arba lakas.

Vilkikas ir sunkvežimis susidūrė vos per porą kilometrų nuo to vietos, kur trečiadienio rytą iš Klaipėdos važiavęs autobusas atsitrenkė į kelio ruože dirbusį kelininkų sunkvežimį. Nelaimės metu žuvo trys žmonės, dar trys sužeisti.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.