aA
Šalia Rusnės salos esančio tilto per Nemuną jau kelias dienas patvinusias pievas kaustantis ledas vilioja greičio ir ekstremalaus vairavimo mėgėjus iš viso Šilutės rajono ir toliau. Sekmadienį nuo pat ryto viražus ant ledo rangė nuo 5 iki 10 automobilių. Nors naktį temperatūra svyravo nuo 6 iki 8 laipsnių šalčio, jau vidurdienį saulė orą sušildė iki vieno laipsnio šlumos.
Šilutės rajone automobilis pateko į properšą
Šilutės rajone automobilis pateko į properšą (Martyno Matulevičiaus nuotrauka)
Virš ledo pamažu atsiradęs vandens sluoksnis ne iš karto atbaidė ekstremalus. Vienas iš automobilių, "Renault Espace" atitolo nuo kitų savo "kolegų" ir slysdamas įkrito į nemažą properšą.

Laimei, automobilis įsmuko negiliai, iki langų. Keleiviai spėjo išsiropšti iš automobilio šiek tiek tesušlapę drabužius.

Šis įvykis kaipmat patraukė smalsuolių žvilgsnius. Vieni ektremalai baigė sukti viražus, statėsi automobilius ant krante esančio kelio, drąsesni bandė privažiuoti arčiau nelaimėlių. Deja, padėti niekas negalėjo.

Šilutės rajone automobilis pateko į properšą
M.Matulevičiaus nuotr.

Apie šį įvykį iš karto buvo pranešta Šilutės Priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai.

Gelbėtojams kilo aktualus klausimas, kaip privažiuoti su gaisrine, kad būtų galima ištraukti "Renault". Svarstymas matyt užtruko, nes gerą valandą nei policija, nei kitos gelbėjimo tarnybos neatvyko.

Jau po pusvalandžio šalia įsmigusio "Renault" telkšojo degalų ir tepalų žymės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.