aA
Magas Davidas Blaine'as (Deividas Bleinas) sako, kad gali išgyventi ne tik "palaidotas", bet ir sušaldytas.
Pernai šis Niujorko iliuzionistas buvo savaitei "pasilaidojęs" permatomame plastmasiniame karste, kur jo gyvybė buvo palaikoma tik vandeniu. Dabar jis pranešė, jog dvi dienas išbus įšaldytas į ledo luitą, pastatytą prie Taimzo aikštės.

Kitą pirmadienį 27 metų D. Blaine'as bus įdėtas į šešių tonų ledinį bloką, kuriame išbus 58 valandas. Į luitą vamzdeliu bus tiekiamas oras ir vanduo. Ledo gabalas stovės Brodvėjuje. Renginys vadinsis "Įšalęs laike".

Blokas bus sudarytas iš dviejų plokščių, tarp kurių bus ertmė. Abi plokštės bus sudėtos ir sulydytos. Magas bus apsirengęs tik kelnėmis ir batais. D. Blaine'o pareiškime sakoma, kad pernai, kai jis buvo pasilaidojęs, jam padėjo išgyventi tūkstančiai "kapą" aplankiusių žmonių. Dabar jis taip pat prašo lankytojų "suteikti savo šilumą ir paramą" apsilankant ir paliečiant ledo luitą, kuriame jis būsiąs įšaldytas.

D. Blaine'as semiasi įkvėpimo iš legendinio mago Harry Houdini (Hario Hudinio), kuris gyveno prieš šimtmetį.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.