aA
Lietuvos ministras pirmininkas Rolandas Paksas teigia, kad egzistuoja "didžiulis" nepanaudotas ekonominio bendradarbiavimo su Rusija potencialas.
Interviu agentūrai "Interfax" antradienį Lietuvos Vyriausybės vadovas pažymėjo, jog siekiant suaktyvinti santykius, "būtinos abiejų šalių pastangos" ir būtų "neatsakinga palikti nepanaudotas galimybes plėsti Rusijos ir Lietuvos bendradarbiavimą".

Pasak Vyriausybės vadovo, jis neatsitiktinai nurodė Maskvą kartu su Varšuvos ir Briuselio, kuriose norėtų apsilankyti pirmiausia.

Paklaustas, kada galėtų įvykti jo vizitas į Rusijos sostinę, R. Paksas atsakė, kad kol kas dar per anksti kalbėti apie galimas vizito datas ir turinį - "tai bus suderinta diplomatiniais kanalais".

Lietuvos premjeras tikisi, kad į Vilnių atvyks vizito ir Rusijos vyriausybės pirmininkas Michailas Kasjanovas, kuriam neseniai perdavė kvietimą aplankyti Lietuvą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.