aA
Antrasis pagal rangą „al-Oaeda“ grupuotės vadas Aymanas al-Zawahris antradienį paskelbtame garso įraše pareiškė, kad JAV prezidentas George‘as W.Bushas buvo alkoholikas ir meluojantis lošėjas, kuris lažinosi dėl Irako ir pralošė.
G.W.Bushas
G.W.Bushas
© Reuters/Scanpix
Įraše jis teigia, kad G.W.Bushas buvo priverstas pripažinti savo nesėkmę Irake, nors ir buvo „užsispyręs“ bei nuolatos „melavo, jog laimi Irake ir Afganistane, todėl priprato prie šios minties“.

„G.W.Bushas kenčia nuo įvairių priklausomybių. Be to jis buvo alkoholikas. Nežinau jo savijautos dabar....tačiau tie, kurie jį stebi, gali pasakyti, jog jis yra priklausomas nuo dviejų blogybių – melo ir lošimo“, - teigia A. al-Zawahri.

Garso įrašo autentiškumas dar nėra patvirtintas. Šalia garso įrašo buvo ir vaizdo medžiaga su A. al-Zawahrio nuotrauka bei anglišku jo kalbos vertimu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.