aA
Singapūro parduotuvės ragina pirkėjus mandagiai elgtis su jų darbuotojais. Parduotuvių vadovai 32 mandagiausiems pirkėjams, kurie bus išrinkti iš ilgo maloniu elgesiu su pardavėjais pasižymėjusių žmonių sąrašo, išdalins apie 200 svarų (1 150 litų) vertės prekių kuponus.
Tarp akcijoje “Mes praskaidrinsime tavo dieną” dalyvaujančių parduotuvių yra tokie garsūs tinklai kaip “7-Eleven”, “Cold Storage”, “Giant” ir “Photo Finish”.

Lesteris Quahas, vyriausiasis “Giant” vadybininkas, kuriam kilo tokios akcijos idėja, teigė: “kasininkė gali šypsotis, tačiau ar ji sulauks pirkėjo šypsenos?”.

Noelis Honas, Singapūro gerumo judėjimo pirmininkas, pridūrė: “tai greičiausiai vienas iš nedaugelio kartų, o gal net pirmas kartas, kai pagrindiniai parduotuvių tinklai pradeda mandagumo akciją ir žengia papildomą žingsnį siekdami įtraukti pirkėjus ir jiems atsidėkoti”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.