aA
Antradienį, apie 8.59 val., Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato viešosios policijos Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai gavo pranešimą, kad Geležinio Vilko gatvėje, už Gedimino pr. kertančio tunelio, važiuojant Vingio parko link, vilkikas „Volvo FH 12” atsitrenkė į kelio bortelį, skiriantį dvi kelio juostas, ir užtvėrė kelią.
Avarija Geležinio Vilko gatvėje
Š.Dyburo nuotr.
Atvykę GMP medikai konstatavo vairuotojo mirtį. Pirminiais duomenimis, vilkiko vairuotojui sustojo širdis.

Pasak Vilniaus policijos komisariato Eismo priežiūros tarnybos viršininko Gintauto Vasylio, vilkiką vairavo vienoje bendrovėje dirbantis Lietuvos pilietis.

„Įtariame, kad jis pasijuto blogai, - DELFI sakė G.Vasylis. - Gali būti, kad jis pirmiausiai mirė, o tik po to jo vairuojamas vilkikas išvažiavo į tarp kelių esančią skiriamąją juostą“.

Avarija Geležinio Vilko gatvėje
Š.Dyburo nuotr.

Eismo priežiūros tarnybos vadovo teigimu, eismo įvykio metu buvo apgadintas tik vilkikas.

„Laimei, daugiau niekas nenukentėjo, tačiau dėl eismo įvykio kelyje susidarė didelės automobilių spūstys“, - sakė G.Vasylius.

Apie 11 val. nelaimės vietoje dar vyko darbai, vilkikas dar nenutemptas.

Mirė vilkiko vairuotojas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.