aA
"Per visus savo tarnybos metus dar nemačiau panašaus sužalojimo", - pareiškė Traubridžo miestelio policijos atstovas Paulas Cliffordas.

Anot policijos, 34 metų auka ir jo bičiulis Traubridžo centre buvo užpulti ankstų sekmadienio rytą prie greitojo maitinimo kioskelio. Kresnas apie 30 metų vyriškis metėsi ant aukos po to, kai ši pasakė nekaltą repliką dviem jaunoms moterims.

"Jis suleido dantis į antakį ir iškando jį. Manome, kad jis antakį nurijo, nes įvykio vietoje jo neradome", - tarptautinei žiniasklaidai papasakojo Viltšyro grafystės detektyvas konsteblis Neilas Le-Maire.

Pasak jo, auka buvo užpulta be jokio pagrįsto motyvo - neblaivūs užpuolikai veikiausiai tik ieškojo priekabių susimušti.

Kol vienas užpuolikas dantimis "gražino" auką, kiti du vyrai pargriovė ir suspardė jo bičiulį. Po užpuolimo auka liko smarkiai sudarkytu veidu, nes neradus kairiojo antakio, medikai negalėjo suteikti jam reikiamos pagalbos.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.