aA
Savaitgalį keli panevėžiečiai - kas per talkas, kas per pasilinksminimus - prarado telefonus, pinigines ir net šunį. Nuostolių patyrė vienas Plukių gatvės gyventojas, sekmadienį sumanęs namuose atlikti kai kuriuos darbus ir į talką pasikvietęs mažai pažįstamą asmenį.
degtinė, alkoholis
© Corbis
Po talkos panevėžietis kartu su jam talkinusiu iš matymo pažįstamu vyriškiu susėdo prie butelio. Vėliau, talkininkui išėjus namo, savininkas pasigedo mobiliojo ryšio telefono „Nokia 6020“. Keisčiausia, kad dingo ne vien telefonas: kaip paaiškėjo, išeidamas vyriškis pasisavino ir šunį. Nuostolius nukentėjusysis įvertino 1300 litų.

Panašiomis aplinkybės telefono neteko ir keturiasdešimt septynerių metų panevėžietė R.D. Penktadienio vakarą moteris vaišinosi viename bute Parko gatvėje. Vakare, apie 20 valandą, ji pasigedo mobiliojo ryšio telefono „Nokia 3220“ ir šimto litų. Patirta žala iš viso įvertinta 500 litų.

Keturiasdešimt septynerių metų panevėžietis V.S. policijai pranešė ankstų sekmadienio rytą, apie 5 valandą, praradęs su savimi turėtus dokumentus ir pinigus. Kaip tiksliai vyriškis neteko piniginės su 250 litų ir visų dokumentų - vairuotojo pažymėjimo, banko mokėjimo kortelės, aplinkybės kol kas lieka neaiškios.

Juolab kad minėtais nuostoliais panevėžiečio nelaimės nesibaigė. Apie 7.20 val. paskambinęs į banką, kad užblokuotų kortelę, vyriškis sužinojo, jog ja jau buvo atsiskaityta. Nuostolis dar tikslinamas.