aA
Praėjusiais metais iš Seimo kanclerio pareigų priverstas atsistatydinti Arvydas Kregždė nuo šio rūpinsis socialdemokratų partijos (LSDP) ūkiniais reikalais. A.Kregždė prieš kelias savaites įdarbintas valdančiosios LSDP būstinėje.
A.Kregždė
A.Kregždė
© DELFI
Tai DELFI pirmadienį patvirtino Seimo socialdemokratų frakcijos seniūnė Irena Šiaulienė. „A.Kregždė bus atsakingas už ūkinius reikalus. (...) Manyčiau, kad jo gebėjimai tvarkyti ūkį ir jo turima patirtis šioje srityje tikrai pravers“, - sakė I.Šiaulienė.

Praėjusių metų pavasarį įsiplieskus skandalui dėl privilegijų Seimo kanceliarijoje iš pareigų buvo priversti atsistatydinti tuometinio Seimo pirmininko Artūro Paulausko sekretoriato vadovė Rima Pumputienė, Seimo Teisės departamento vadovas Kęstutis Virketis ir tuometinis Seimo kancleris A.Kregždė.

Tiesa, A.Kregždės pasitraukimas iš pareigų užtruko ilgiau nei kelis mėnesius, nes pastarasis ilgai sirgo. Dėl to buvo užtrukusios ir naujojo Seimo kanclerio paieškos.

Nuo praėjusių metų rudens Seimo kanceliarijai vadovauja Gintautas Vilkelis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.