aA
Teismo ekspertai Vilniuje tirs vieno iš Kauno "daktarų" nusikalstamos gaujos lyderių Vidmanto Siaurusevičiaus mirties priežastis.
Ekspertizės išvados turėtų būti paskelbtos per 10 dienų.

Klaipėdos medicinos ekspertai, atlikę sekmadienį mirusio V. Siaurusevičiaus skrodimą, neaptiko smurtinės mirties požymių. Vilniuje bus atliekama cheminė mirusiojo organizmo analizė.

Kol kas dėl V. Siaurusevičaus mirties fakto baudžiamoji byla nėra iškelta. Spėjama, kad V. Siaurusevičius galėjo mirti perdozavęs vaistų arba narkotikų, į kuriuos, kai kuriais duomenimis, jis buvo įjunkęs.

42 metų V. Siaurusevičius buvo laikomas vienu įtakingiausių "daktarų" gaujos narių. Jo lavonas sekmadienį buvo rastas Nidoje, uošvės bute. Negyvą vyrą rado iš Kauno atvažiavusi žmona.

"Siauro" pravardę turėjęs kaunietis buvo teistas keturis kartus, pastarąjį kartą jis buvo nuteistas 5 metams laisvės atėmimo už savavaldžiavimą, tačiau, pritaikius amnestiją, šiemet rupjūčio mėnesį išleistas iš kolonijos. "Siauras" sirgo tuberkulioze, buvo gydytas.

V. Siaurusevičius buvo laikomas artimu žmogumi "daktarų" grupuotės lyderiui, dabar kalinčiam Henrikui Daktarui.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.