aA
Nors savaitgalį bulvariniai laikraščiai pranešė apie Madonnos ir jos draugo britų režisieriaus Guy’jaus Ritchie rimtus nesutarimus dėl gyvenamosios vietos, tačiau dainininkės atstovė Liza Rosenberg pareiškė, kad garsiajai porelei tikrai nereikia dar kartą viešai patvirtinti savo meilės.
Madonna
Madonna
“Ji labai laiminga grįžusi į Londoną pas Guy’jų. Negali būti jokių kalbų apie tai, kur jie ketina gyventi, ar Niujorke, ar Londone – jie gyvens ten, kur juos nuves darbas. Tai "dviejų karjerų" šeima,” teigė Rosenberg laikraščiui “Hollywood Reporter”. Beje, ji taip pat paneigė ir gandus apie galimą porelės išsiskyrimą.

Pop dievaitė ir britų režisierius rugsėjo mėnesį turėtų susilaukti vaikelio.

Prieš kelias dienas pagrindiniai Britanijos bulvariniai laikraščiai pranešė, jog garsioji porelė buvo draskoma nesutarimų dėl to, kur turėtų augti jų atžala – Los Andžele ar Londone.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.